Mededelingen over resterend programma LiSB-competitie

Categorie: Algemeen Nieuws

Hier onder volgt een bericht van de competitieleider over het resterend programma van de LiSB-competitie voor clubteams.

Veel teams hebben gebruik gemaakt van de mogelijkheid om de 2e en de 3e ronde van de LiSB-competitie i.v.m. de coronasituatie niet te spelen, maar de wedstrijd tot nader order uit te stellen.

Nu er minder restricties zijn en er weer geschaakt kan worden voor de LiSB-competitie is er door het LiSB-bestuur het volgende besloten: 

  1. De volgende (4e) ronde (op 20 februari) dient gewoon gespeeld te worden.
  2. De niet gespeelde wedstrijden van ronde 2 en 3 dienen ingehaald te worden vóór ronde 6 (dat is 1 mei)! De thuisspelende teamleiders zijn in de lead om dit te regelen.
  • De thuisspelende teamleiders geven mij z.s.m., doch uiterlijk 13 maart aan wanneer de uitgestelde wedstrijden gespeeld gaan worden.
  • Wordt er geen overeenstemming bereikt, dan is zondag 27 maart de uiterste speeldatum voor ronde 2 en zondag 3 april de uiterste speeldatum voor de 3e ronde
  • Als er wel overeenstemming wordt bereikt mag de wedstrijd eventueel later gespeeld worden, maar dus uiterlijk voor 30 april (1 mei is ronde 6), maar deze datum moet dus wel voor 13 maart vastgesteld worden!
  • Als er overeenstemming wordt bereikt, dient de datum aan mij te worden doorgegeven (dus voor 13 maart).

Samenvattend: de 4e ronde wordt gewoon op zondag 20 februari gespeeld. De teams kunnen tot 13 maart een nieuwe datum voor uitgestelde wedstrijden doorgeven. Als er dan geen datum is vastgesteld, geldt dat de 2e ronde op zondag 27 maart en 3e ronde zondag 3 april wordt gespeeld.

Ynze Mengerink,

LiSB competitieleider

 

DELEN VIA:

Geen reacties op “Mededelingen over resterend programma LiSB-competitie”

Laat een reactie achter

Als antwoord op Some User