Definitieve indeling LiSB-competitie 2024-2025

Categorie: Algemeen Nieuws

De definitieve indeling van de LiSB-competitie 2024-2025 is bekend.

Er is geen verandering ten opzichte van de concept indeling.

De indeling en het speelschema is te zien in Netstand. Zie:

Netstand

De teamleiders kunnen de teamopstelling invoeren tot uiterlijk 13 oktober. Is dat niet gedaan, dan zal de opstelling van de eerste ronde gelden als vaste opstelling. Voor de hoofdklasse en eerste klasse geldt dat opgegeven spelers minimaal 2x dienen te spelen.

Gegevens teamleiders

Aan alle verenigingen het verzoek om de gegevens van de teamleiders in OLA te controleren en waar nodig aan te passen. De competitieleider zal in het weekend van 12 oktober naar alle teamleiders een overzicht sturen van de teamleiders van de deelnemende clubs.

Speellocaties 

Een overzicht van de speellocaties van de verenigingen staat vermeld op de website van de LiSB:

https://www.lisb.nl/verenigingen

Reglement

De competitieleider vraagt om goed te denken aan artikel 16 en 19 van het competitiereglement, want deze regels worden niet altijd in acht genomen wat tot teleurstellingen leidt. Afgelopen seizoen kwam het enkele keren voor dat een speler te laat was aangemeld of zelfs niet was aangemeld bij de LiSB.

Artikel 16. Spelers

1. Als speler in de LiSB-Bondscompetitie mag uitkomen ieder verenigingslid, dat uiterlijk 7 dagen voor de wedstrijddatum als lid is aangemeld. 

2. Een speler mag slechts spelen voor een en dezelfde vereniging.

3. Een lid, dat niet ingevolge artikel 7 van dit reglement voor enig team is opgegeven, mag altijd invallen in het sterkste team van een vereniging (het 1e team). Hij dient niet in te vallen in een lager team waar hij redelijkerwijs niet in thuis hoort. Bij twijfel kan vooraf contact met de competitieleider worden gezocht. Het resultaat van een te sterke speler die is ingevallen in een lager team waar hij redelijkerwijs niet in thuis hoort kan door de competitieleider worden omgezet in een reglementaire nederlaag.

Artikel 19. Niet speelgerechtigde spelers

1. Het meespelen van een niet speelgerechtigde speler heeft verlies van de door hem gespeelde partij tot gevolg.

2. Indien een speler niet speelgerechtigd was op basis van artikel 16 lid 1, wordt aan de vereniging van deze speler tevens een boete opgelegd van 20 euro.

DELEN VIA:

Geen reacties op “Definitieve indeling LiSB-competitie 2024-2025”

Laat een reactie achter

Als antwoord op Some User