Ger Smeets uit Voerendaal overleden

Ger Smeets uit Voerendaal, Lid van Verdienste van SV Voerendaal, is afgelopen donderdag (29 maart) overleden.

De heer Smeets werd 83 jaar. Hij was het tot dusver enige Lid van Verdienste van SV Voerendaal. Hij was een zeer actief clublid en maakte zich onder andere verdienstelijk als penningmeester en beheerder van de materialen.

Hij was altijd bijzonder geïnteresseerd in de jeugd. Hij speelde graag tegen jeugdspelers en had ook altijd wel een goed advies achter de hand met zijn achtergrond als leraar. Hij was een trouw bezoeker van de clubavonden. Bij de interne competities op de clubavond was hij bijna altijd aanwezig tenzij er vanuit de familie iets bijzonders was.

In juni van vorig jaar kreeg hij een flinke terugslag in zijn gezondheid toen hij werd getroffen door een hersenbloeding. Na meerdere maanden revalidatie mocht hij naar huis en het schaken kon hij ook wel weer oppakken. Enkele maanden geleden was hij zelfs nog aanwezig bij het wekelijkse senatorenschaak op de maandagmiddag van de club.

Afgelopen weken ging het echter bergafwaarts. Afgelopen donderdag (29 maart) kwam het droeve bericht dat hij was overleden.

De uitvaartdienst is op woensdag 4 april om 11.30 uur in de parochiekerk van de H. Laurentius, Kerkplein 37, Voerendaal, waarna de crematie in stilte plaatsvindt.

We wensen zijn vrouw Maria, kinderen en kleinkinderen, overige familie en (schaak-)vrienden veel sterkte bij het dragen van dit zware verlies.

Op de foto: Ger Smeets, hier met toenmalig voorzitter Eric-Jan Morren van SV Voerendaal.

Zie ook: overlijdensadvertentie 

Media

GerSmeets
Ga naar boven
Positive SSL