Kans op volgen schaakles bij de verenigingen DJC en SV Schaesberg

Wie schaakt, wil natuurlijk ook graag zijn/haar spelniveau verbeteren. Dus: volg schaaklessen! De verenigingen DJC en SV Schaesberg bieden lessen aan voor volwassenen.

DJC

Elke laatste donderdag van de maand (met uitzondering van december) organiseert DJC Stein een schaakles-avond voor volwassenen in het clublokaal  Merodestraat 31 te Stein.

Op donderdag 28 september vond de eerste les plaats Op donderdag 26 oktober, vanaf 20.00 uur tot circa 21.30 uur vindt er wederom schaakles plaats voor iedereen die iets (bij) wil leren. Aanmelden is gewenst, maar niet verplicht.

SV Schaesberg

Ook in het seizoen 2017-2018 geven Henk Temmink en Ruud Lemmers weer trainingen bij SV Schaesberg. In de loop van het seizoen zullen zij acht trainingen verzorgen. Deze zijn vooral bedoeld voor spelers met een rating tot 1550; spelers met een hogere rating mogen ook meedoen en dat gebeurt in de praktijk ook. De trainingen zijn ook toegankelijk voor schakers die geen lid zijn van SV Schaesberg. Van hen wordt een bijdrage van € 30,- gevraagd voor alle lessen samen. De trainingen worden gegeven in het clublokaal van Schaesberg: Het Streeperkruis, Streeperstraat 66 te Landgraaf. Iedere les begint om 20:00 uur en duurt circa 1½ uur.

De eerste 6 lessen zijn op de volgende dinsdagavonden: 31 oktober, 21 november, 19 december, 2 januari, 6 februari en 6 maart. De data van de overige trainingen worden later vastgesteld. Voor vragen en aanmelding kan men terecht bij René Coenjaerts via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. "

Ga naar boven
Positive SSL