Laatste Nieuws (106)

The latest news from the Joomla! Team

Hier volgt het laatste nieuws met betrekking tot de komende LiSB Bondscompetitie voor teams die van start gaat op zondag 29 oktober.

Het is voor elke schaakvereniging natuurlijk belangrijk om aan schaakpromotie te doen. De vereniging DJC Stein is zo'n vereniging die daar werk van maakt.

Het Eurode Open 2017, gehouden op 8 oktober j.l. op Abdij Rolduc in Kerkrade, is gewonnen door GM Erik van den Doel.

Topspeelster Tea Lanchava gaf op uitnodiging van SV Schaesberg een simultaan in het raadhuis van Landgraaf. Dat bleek een prachtige locatie voor een simultaan.

Topspeelster Tea Lanchava hield een boeiende lezing bij SV Schaesberg. Ze vertelde over grootmeester Eduard Gufeld en gaf les over patroonherkenning.

Het archief van de Limburgse Schaakbond is voor een belangrijk deel ingescand en nu digitaal (pdf-bestanden) op deze site beschikbaar. Maar we hebben nog niet alles!

Binnenkort gaat het Knock Out bekertoernooi 2017-2018 voor clubteams van start.

Wie schaakt, wil natuurlijk ook graag zijn/haar spelniveau verbeteren. Dus: volg schaaklessen! De verenigingen DJC en SV Schaesberg bieden lessen aan voor volwassenen.

Jozef Simenon is afgelopen zaterdag, 30 september, met een score van 6 uit 7 winnaar geworden van het 21e Hyfass Adviesgroep schaaktoernooi dat werd georganiseerd door SV Bergen.

Pagina 1 van 8
Ga naar boven
Positive SSL