News (129)

Select a news topic from the list below, then select a news article to read.

Subcategorieën

Laatste Nieuws (102)
Laatste Nieuws

The latest news from the Joomla! Team

Toon items...

In Venlo is de eerste van zes donderdagavonden zomerschaak afgewerkt. Op de eerste avond waren maar liefst 32 liefhebbers aanwezig. 

Op donderdag 12 juli is in Klimmen de traditionele zomerrapid van SV Voerendaal gestart. Met 25 man, onder wie een serie "gasten" van SV Schaesberg had men een mooie groep.

Bij de jaarlijkse afsluitende barbecue voor jeugdleden en ouders van de Tegelse Schaak Vereniging werden 24 diploma's uitgereikt, variërend van Opstapje 1 t/m stap 3 (zie foto).

Harry van der Pol, secretaris van de vereniging GESS in Sittard, heeft een interessante schaaklezing gehouden. Harry is bereid om dit ook voor andere clubs te doen.

In het Open Maastrichts Zomer Kampioenschap is de tweede avond gespeeld op dinsdag 10 juli in het clublokaal van schaakvereniging Maastricht.

Barry Braeken wordt de nieuwe toernooidirecteur van het BPB Limburg Open.

Op donderdag 28 juni was de afsluiting van het schaakseizoen voor de jeugd bij SV Voerendaal.

Max Warmerdam uit Tegelen heeft in de A-groep van het 13e HSG Open in Hilversum een prachtige score behaald van 5 uit 6.

Twee spelers uit Limburg, lid van de Limburgse schaakbond, hebben meegedaan aan het Nederlands Kampioenschap in de cat. F en de cat. G. op zaterdag 23 juni in Meppel.

Wil Vroomen uit Geleen, lid van de vereniging GESS, is overleden.

Pagina 1 van 10
Ga naar boven
Positive SSL