News (149)

Select a news topic from the list below, then select a news article to read.

Subcategorieën

Laatste Nieuws (122)
Laatste Nieuws

The latest news from the Joomla! Team

Toon items...

Het tweede Schaakfestijn op Slot Schaesberg was een succes, ondanks de kou. Vele tientallen schakers togen naar Slot Schaesberg om mee te doen aan de activiteiten.

SV De Postertoren uit Herkenbosch heeft een vriendschappelijke wedstrijd gespeeld tegen de bevriende schaakvereniging uit de Duitse plaats Wegberg.

Op de Algemene Leden Vergadering (ALV) van de Limburgse Schaakbond op zaterdag 17 maart is het voorstel voor de nieuwe LiSB bondscompetitie voor clubteams in z'n geheel aangenomen.

De nationale damestopspeelsters Tea Lanchava en Anne Haast waren op zaterdag 17 maart te gast bij DJC in Stein, dit als activiteit in het kader van het 50-jarig bestaan van DJC.

Piet Hoeben uit Tegelen is benoemd tot Lid van Verdienste van de Limburgse Schaakbond. Dit gebeurde op zaterdag 17 maart tijdens de Algemene Leden Vergadering in Stein. Van harte proficiat!!

Ronald Nelissen uit Maastricht schaakt na circa 20 jaar weer in wedstrijdverband. Hij maakt zijn rentree bij schaakclub Maastricht. En meteen met een prachtig dubbel torenoffer (!) en... vervolgens merkwaardige afloop.

Op zondag 4 maart is de 5 ronde van de LISB bondscompetitie voor clubteams gespeeld.

Piet van Nassau heeft op maandag 26 februari zijn 90e verjaardag gevierd op de clubavond van zijn vereniging GESS in Sittard.

Recentelijk (en in overleg met de gemeente Maastricht) is Valentijn Keppels een petitie gestart om ervoor te zorgen dat het stadspark van Maastricht "schaakvriendelijk" wordt. Dit d.m.v. het plaatsen van stenen schaaktafels.

Van vrijdagavond 16 tot en met zondag 18 februari 2018 werd het 78e Noteboomtoernooi in Leiden gespeeld.

Pagina 1 van 11
Ga naar boven
Positive SSL