News (135)

Select a news topic from the list below, then select a news article to read.

Subcategorieën

Laatste Nieuws (111)
Laatste Nieuws

The latest news from the Joomla! Team

Toon items...

Op zondag 17 december is de 3e ronde gespeeld van de LiSB competitie voor clubteams.

Martin Schmitz, Werner Panzer en René Coenjaerts, alle drie lid van SV Schaesberg, hebben meegedaan aan een van de voorronden van het Duits Amateurkampioenschap in het Zuid-Duitse Aalen.

Op zondag 10 december 2017 werd voor de zesde maal het Wim Berden Rapidtoernooi gespeeld.

Inmiddels is het een traditie geworden: de SchaakRockNacht. Alleen voor de échte diehards die zich niet laten afleiden door hels kabaal. Daar waar op eerdere edities deelnemers met beide handen op de oren voortijdig het pand ontvluchtten, klonk er nu zelfs de vraag “kan het nóg wat harder?” Dan weet je dat je de juiste rockers binnen hebt. 

WGM Sarah Hoolt heeft in Schaesberg een interessante lezing verzorgd. Zij deed dit voor schaakliefhebbers uit de regio op uitnodiging van de vereniging SV Schaesberg.

Max Warmerdam is (open) Limburgs kampioen snelschaken geworden. Hij behaalde de titel op zaterdag 2 december in Stein.

Ad van Os uit Geleen, Lid van Verdienste van de LiSB en lid van de verenigingen DJC (Stein), GESS (Sittard) en De Raadsheer (Elsloo) is overleden. Hij is 93 jaar geworden.

Aan de Blerickse Schaak Vereniging is de prijs uitgereikt in verband met de benoeming tot Club van het Jaar 2016-2017.

Op zondag 19 november werd in Heerlen een schoolschaaktoernooi gespeeld, het basisscholierenkampioenschap van Heerlen en omgeving.

Grootmeester Loek van Wely heeft op zaterdag 18 november een simultaan gegeven bij de vereniging DJC in Stein ter ere van het gouden jubileum van de club.

Pagina 1 van 10
Ga naar boven
Positive SSL