Oproep: enquête jeugd inleveren bij secretariaat vóór 1 augustus

Hierbij een oproep van de secretaris van de Limburgse Schaakbond aan alle Limburgse verenigingen over de jeugd-enquête.

Bericht van Jean van Kan, secretaris LiSB: 

Bij deze wil ik jullie verzoeken, om de (op 29 juni 2017) aan alle verenigingen verzonden enquête jeugd in te vullen en jullie antwoorden vóór 1 augustus 2017 per e-mail aan mij te verzenden: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Deze informatie is van groot belang om de juiste toekomstplannen voor het jeugdschaak in Limburg te kunnen ontwikkelen en uitvoeren.

Het ontwikkelen en uitvoeren van deze plannen is de primaire taak van de jeugdcommissie. We streven naar een commissie van 3 personen (onder coördinatie van de LiSB jeugdleider). Onze voorkeur gaat uit naar 1 persoon uit noord, 1 uit midden en 1 uit zuid. Aanmeldingen voor de commissie en de nog steeds vacante positie van jeugdleider zijn zeer welkom!

Omdat er zoveel te doen is en er, mede naar aanleiding van een bijeenkomst in januari, een goed plan ontwikkeld is, is een werkgroep alvast begonnen. Deze werkgroep bestaat momenteel uit Arthur Hendrickx, Eric Brouwers, Arjan Smit en Jean van Kan.

Kan ik op jullie medewerking rekenen? Er is nog veel werk te verzetten, maar het ziet er veelbelovend uit!

Met vriendelijke groet, Jean van Kan, secretaris LiSB

Ga naar boven